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The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture : with a new preface

Rebecca L. Spang ; foreword by Adam Gopnik ; : pbk. -- 2020 paperback ed. -- Harvard University Press, 2020. -- (Harvard historical studies ; 135). <BB32106426>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : pbk 瀬田.新館2F開架 647.95/SPA 31905051114 一般 0件
巻号 : pbk
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 647.95/SPA
資料ID 31905051114
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture : with a new preface / Rebecca L. Spang ; foreword by Adam Gopnik
版事項 2020 paperback ed
出版・頒布事項 Cambridge, Mass. : Harvard University Press , c2020
形態事項 xxvi, 325 p. : ill. ; 21 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9780674241770
書誌構造リンク Harvard historical studies <BB10010966> 135//a
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注記 "Winner of the Louis Gottschalk prize. winner of the Thomas J. Wilson memorial prize"--Back cover
注記 Includes index
NCID BB29724692
本文言語コード 英語
著者標目リンク Spang, Rebecca L., 1961- <AU00266256>
著者標目リンク Gopnik, Adam <AU00096059>
件名標目等 Restaurant -- France -- Paris -- History -- 18th century
件名標目等 Restaurant -- France -- Paris -- History -- 19th century
件名標目等 Food habits -- France -- Paris -- History -- 18th century
件名標目等 Food habits -- France -- Paris -- History -- 19th century
件名標目等 Paris (France) -- Social life and customs