龍谷大学図書館

Danish food & cooking : traditions・ingredients・tastes・techniques・65 classic recipes

Judith H Dern ; consultant, John Nielsen ; with photographs by William Lingwood. -- Aquamarine, 2012. <BB32125304>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館2F開架 641.59489/DER 32005050091 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 641.59489/DER
資料ID 32005050091
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Danish food & cooking : traditions・ingredients・tastes・techniques・65 classic recipes / Judith H Dern ; consultant, John Nielsen ; with photographs by William Lingwood
出版・頒布事項 Wigston : Aquamarine , c2012
形態事項 128 p. : col. ill., col. map ; 22 cm
巻号情報
ISBN 9781908991188
その他の標題 異なりアクセスタイトル:A taste of Scandinavia : the real food and cooking of Sweden, Norway and Denmark
注記 In a slip case (3 vol. set)
注記 "A taste of Scandinavia : the real food and cooking of Sweden, Norway and Denmark"--Slip case
注記 ISBN on slip case: 9781908991102
注記 Includes index
NCID BC03459902
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Dern, Judith H. <>
著者標目リンク Nielsen, John <>
著者標目リンク Lingwood, William <AU00414154>
件名標目等 Cooking, Danish