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Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing

Takagi Rin ; translated by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi. -- 1st English ed. -- Japan Publishing Industry Foundation for Culture, 2020. -- (Japan library). <BB32123919>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館2F開架 641.595229/TAK 32000007861 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 641.595229/TAK
資料ID 32000007861
コメント
状態
禁帯出区分 一般
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書誌詳細

標題および責任表示 Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing / Takagi Rin ; translated by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
版事項 1st English ed
出版・頒布事項 Tokyo : Japan Publishing Industry Foundation for Culture , 2020
形態事項 144 p. : col. ill., ports. ; 22 cm
巻号情報
ISBN 9784866581316
書誌構造リンク Japan library <BB32015621>//a
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その他の標題 奥付タイトル:(英文版)大琉球料理帖
エイブンバン ダイリュウキュウ リョウリチョウ
その他の標題 原タイトル:Dai Ryukyu ryori cho
注記 Originally published: Shinchosha, 2009
注記 Bibliography: p. 140-141
NCID BC02852611
本文言語コード 英語
著者標目リンク *高木, 凛(1947-)||タカギ, リン <AU00414220>
著者標目リンク 遠田, 和子||エンダ, カズコ <AU00330122>
著者標目リンク Iwabuchi, Deborah <AU00414221>
分類標目 衣食住の習俗 NDC9:383.8199
件名標目等 Cookery, Japanese