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Science in the kitchen and the art of eating well

Pellegrino Artusi ; foreword by Michele Scicolone ; introduction by Luigi Ballerini ; translated by Murtha Baca and Stephen Sartarelli ; : paper. -- University of Toronto Press, 2003. -- (The Lorenzo da Ponte Italian Library). <BB32105061>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : paper 瀬田.新館2F開架 641.59/ART 31900022686 一般 0件
巻号 : paper
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 641.59/ART
資料ID 31900022686
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Science in the kitchen and the art of eating well / Pellegrino Artusi ; foreword by Michele Scicolone ; introduction by Luigi Ballerini ; translated by Murtha Baca and Stephen Sartarelli
出版・頒布事項 Toronto : University of Toronto Press , c2003
形態事項 lxxiv, 653 p., [7] leaves of plates : ill. (some col.) ; 23 cm
巻号情報
巻次等 : paper
ISBN 0802086578
書誌構造リンク The Lorenzo da Ponte Italian Library <BB32106702>//a
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その他の標題 原タイトル:La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene
注記 Description based on 2014 printing
注記 "This English translation first published by Marsilio Publishers in 1997 as Science in the kitchen and the art of eating well"--T.p. verso
注記 Includes indexes
NCID BB29695980
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Artusi, Pellegrino <AU00411030>
著者標目リンク Scicolone, Michele <>
著者標目リンク Ballerini, Luigi <AU00411033>
著者標目リンク Baca, Murtha <>
著者標目リンク Sartarelli, Stephen, 1954- <AU00295508>
分類標目 LCC:TX723
分類標目 DC22:641.5945
件名標目等 Cooking, Italian