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Food and wine tourism : integrating food, travel and terroir

Erica Croce and Giovanni Perri ; : pbk. -- 2nd ed. -- CABI, 2017. -- (CABI tourism texts). <BB32048617>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : pbk 瀬田.新館1F開架 338.47/CRO 31700018868 一般 0件
巻号 : pbk
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 338.47/CRO
資料ID 31700018868
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Food and wine tourism : integrating food, travel and terroir / Erica Croce and Giovanni Perri
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 Wallingford : CABI , c2017
形態事項 ix, 254 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9781786391278
書誌構造リンク CABI tourism texts <BB21439379>//a
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その他の標題 原タイトル:Il turismo enogastronomico : progettare, gestire, vivere l'integrazione tra cibo, viaggio, territorio
注記 Includes bibliographical references (p. 239-244) and index
NCID BB25096907
本文言語コード 英語
著者標目リンク Croce, Erica <>
著者標目リンク Perri, Giovanni <>
分類標目 LCC:G155.A1
分類標目 DC23:641
件名標目等 Food tourism
件名標目等 Wine tourism