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Medieval tastes : food, cooking, and the table

Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert ; : cloth. -- Columbia University Press, 2015. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB21608698>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : cloth 瀬田.新館1F開架 394.12/MON 31505056680 一般 0件
巻号 : cloth
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 394.12/MON
資料ID 31505056680
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Medieval tastes : food, cooking, and the table / Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , c2015
形態事項 vi, 267 p. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 : cloth
ISBN 9780231167864
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB21566323>//a
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その他の標題 原タイトル:Gusti del Medioevo
注記 Bibliography: p. [245]-256
注記 Includes index
NCID BB19321565
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Montanari, Massimo, 1949- <AU00188050>
著者標目リンク Brombert, Beth Archer <AU00365023>
分類標目 LCC:TX351
分類標目 DC23:394.1/20940902
件名標目等 Food -- Europe -- History -- To 1500
件名標目等 Food habits -- Europe -- History -- To 1500
件名標目等 Cooking, Medieval