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The produce contamination problem : causes and solutions

edited by Karl R. Matthews, Gerald M. Sapers, Charles P. Gerba. -- 2nd ed. -- Academic Press, 2014. -- (Food science and technology : international series). <BB32017626>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館1F開架 363.19/MAT 31605053974 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 363.19/MAT
資料ID 31605053974
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 The produce contamination problem : causes and solutions / edited by Karl R. Matthews, Gerald M. Sapers, Charles P. Gerba
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 San Diego, Calif. : Academic Press , c2014
形態事項 xix, 471 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9780124046115
書誌構造リンク Food science and technology : international series <BB32017625>//a
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注記 Previous edition: 2009
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB15898731
本文言語コード 英語
著者標目リンク Matthews, Karl R. <AU00356377>
著者標目リンク Sapers, Gerald M. <>
著者標目リンク Gerba, Charles P., 1945- <>
分類標目 DC23:363.192
件名標目等 Foodborne diseases
件名標目等 Food contamination
件名標目等 Food contamination -- Prevention
件名標目等 Food -- Microbiology