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The molecular biology and biochemistry of fruit ripening

edited by Graham B. Seymour ... [et al.]. -- Wiley-Blackwell, an imprint of John Wiley & Sons, 2013. <BB21581615>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館2F開架 581.19/SEY 31405149348 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 581.19/SEY
資料ID 31405149348
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 The molecular biology and biochemistry of fruit ripening / edited by Graham B. Seymour ... [et al.]
出版・頒布事項 Chichester : Wiley-Blackwell, an imprint of John Wiley & Sons , c2013
形態事項 xi, 216 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9780813820392
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB12651572
本文言語コード 英語
著者標目リンク Seymour, G. B. (Graham B.) <AU00356404>
件名標目等 Plant molecular biology
件名標目等 Botanical chemistry