龍谷大学図書館

Curried cultures : globalization, food, and South Asia

edited by Krishnendu Ray and Tulasi Srinivas ; : pbk. -- University of California Press, 2012. -- (California studies in food and culture ; 34). <BB21502543>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : pbk 瀬田.新館1F開架 394.12/RAY 31205040161 一般 0件
巻号 : pbk
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 394.12/RAY
資料ID 31205040161
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Curried cultures : globalization, food, and South Asia / edited by Krishnendu Ray and Tulasi Srinivas
出版・頒布事項 Berkeley : University of California Press , c2012
形態事項 316 p. ; 23 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9780520270121
書誌構造リンク California studies in food and culture <BB21227478> 34//a
 >>シリーズで再検索する
注記 Includes bibliographical references (p. 255-298) and index
NCID BB11970291
本文言語コード 英語
著者標目リンク Ray, Krishnendu <>
著者標目リンク Srinivas, Tulasi <>
分類標目 LCC:GT2853.S64
分類標目 DC23:394.1/20954
件名標目等 Food -- Social aspects -- South Asia
件名標目等 Food habits -- South Asia
件名標目等 Cosmopolitanism -- South Asia
件名標目等 Nationalism -- South Asia
件名標目等 Globalization -- Social aspects