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A cultural history of food in the Renaissance

edited by Ken Albala. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 3). <BB21560390>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館1F開架 394.12/CUL/3 31400017451 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 394.12/CUL/3
資料ID 31400017451
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850256
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB21561771> v. 3//b
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注記 Reprinted by Bloomsbury Academic from 2013 because of rebranding
注記 Includes bibliographical references (p. [211]-230) and index
NCID BB08096988
本文言語コード 英語
著者標目リンク Albala, Ken <AU00345065>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History