龍谷大学図書館

A cultural history of food in the medieval age

edited by Massimo Montanari. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 2). <BB21560386>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館1F開架 394.12/CUL/2 31400017440 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 394.12/CUL/2
資料ID 31400017440
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in the medieval age / edited by Massimo Montanari
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850249
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB21561771> v. 2//b
 >>シリーズで再検索する
注記 Reprinted by Bloomsbury Academic from 2013 because of rebranding
注記 Includes bibliographical references (p. [197]-219) and index
NCID BB08096831
本文言語コード 英語
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU00188050>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History