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Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain

Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore. -- Blackwell Pub., 2011. <BB21504518>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館1F開架 363.19/WAL 31205041481 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 363.19/WAL
資料ID 31205041481
コメント
状態
禁帯出区分 一般
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予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore
出版・頒布事項 Aimes, Iowa : Blackwell Pub. , 2011
形態事項 xxiii, 328p. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9781405189118
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Food safety for the twenty-first century
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB04518930
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Wallace, Carol <AU00394731>
著者標目リンク Sperber, William H <AU00394732>
著者標目リンク Mortimore, Sara <AU00394733>
分類標目 LCC:TX531
分類標目 DC22:363.19/26
件名標目等 Food -- Safety measures
件名標目等 Food industry and trade -- Quality control
件名標目等 Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)