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Adequate food for all : culture, science, and technology of food in the 21st century

edited by Wilson G. Pond, Buford L. Nichols, Dan L. Brown ; : hbk. -- CRC Press, 2009. <BB21414858>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : hardcover 瀬田.新館1F開架 363.8/PON 30905038242 一般 0件
巻号 : hardcover
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 363.8/PON
資料ID 30905038242
コメント
状態
禁帯出区分 一般
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予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Adequate food for all : culture, science, and technology of food in the 21st century / edited by Wilson G. Pond, Buford L. Nichols, Dan L. Brown
出版・頒布事項 Boca Raton, Fla. : CRC Press , c2009
形態事項 xxv, 436 p., [4] p. of plates : ill. (some col.) ; 25 cm
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9781420077537
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Adequate food for all : culture, science, and technology of food in the twenty-first century
注記 Includes bibliographical references (end of each chapter) and index
NCID BB00835851
本文言語コード 英語
著者標目リンク Pond, Wilson G., 1930- <AU00327714>
著者標目リンク Nichols, Buford Lee, 1931- <AU00327715>
著者標目リンク Brown, Dan L. <>
分類標目 DC22:363.8
件名標目等 Food supply