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A history of food

by Maguelonne Toussaint-Samat ; translated by Anthea Bell ; : hardback. -- New Expanded ed. -- Wiley-Blackwell, 2009. <BB21508516>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 : hardback 瀬田.新館1F開架 363.8/TOU 31205044894 一般 0件
巻号 : hardback
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 363.8/TOU
資料ID 31205044894
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 A history of food / by Maguelonne Toussaint-Samat ; translated by Anthea Bell
版事項 New Expanded ed
出版・頒布事項 Chichester : Wiley-Blackwell , 2009
形態事項 xx, 756 p., [16] p. of paltes ; ill. (some col.), ports. ; 26 cm
巻号情報
巻次等 : hardback
ISBN 9781405181198
その他の標題 原タイトル:Histoire naturelle et morale de la nourriture
注記 "This secod edition first pulished 2009" -- T.p. verso
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA8829840X
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926- <AU00200339>
著者標目リンク Bell, Anthea <AU00200340>
分類標目 LCC:TX353
分類標目 DC20:363.8/09
分類標目 衣食住の習俗 NDC9:383.8
件名標目等 Nutrition -- Social aspects -- History
件名標目等 Food -- History
件名標目等 Food supply -- History