龍谷大学図書館

Handbook of food products manufacturing

edited by Y.H. Hui ; associate editors, R.C. Chandan ... [et al.] ; : set, [v. 1], [v. 2]. -- Wiley-Interscience, 2007. <BB32181348>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 [v. 2] 瀬田.新館2F開架 664/HUI 32200011030 一般 0件
巻号 [v. 2]
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 664/HUI
資料ID 32200011030
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Handbook of food products manufacturing / edited by Y.H. Hui ; associate editors, R.C. Chandan ... [et al.]
出版・頒布事項 Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience , c2007
形態事項 2 v. : ill. ; 26 cm
巻号情報
巻次等 : set
ISBN 9780470049648
巻号情報
巻次等 [v. 1]
ISBN 9780470125243
巻号情報
巻次等 [v. 2]
ISBN 9780470125250
注記 [Vol. 1]. Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits, and functional foods. -- [v. 2]. Health, meat, milk, poultry, seafood, and vegetables
注記 Includes bibliographical references and indexes
NCID BA84087253
本文言語コード 英語
著者標目リンク Hui, Y. H. (Yiu H.) <AU00100296>
著者標目リンク Chandan, R. C. <>
分類標目 LCC:TP370.4
分類標目 DC22:664
件名標目等 Food industry and trade -- Handbooks, manuals, etc
件名標目等 Food -- Composition -- Handbooks, manuals, etc