龍谷大学図書館

Food safety in shrimp processing : a handbook for shrimp processors, importers, exporters and retailers

Laxman Kanduri and Ronald A. Eckhardt. -- Fishing News Books, 2002. <BB32006599>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館2F開架 664.94/KAN 31600016317 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 664.94/KAN
資料ID 31600016317
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Food safety in shrimp processing : a handbook for shrimp processors, importers, exporters and retailers / Laxman Kanduri and Ronald A. Eckhardt
出版・頒布事項 Oxford : Fishing News Books , 2002
形態事項 xv, 174 p : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 0852382707
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA59330757
本文言語コード 英語
著者標目リンク Kanduri, Laxman <>
著者標目リンク Eckhardt, Ronald A. <>
分類標目 DC21:664.94
件名標目等 Shrimps -- Processing
件名標目等 Food -- Safety measures
件名標目等 Food adulteration and inspection
件名標目等 Shrimp industry