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The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture

Rebecca L. Spang ; : pbk. -- Harvard University Press, 2001. -- (Harvard historical studies ; 135). <BB21168300>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 深草.8号館閉架3F 673.9/SPA-C 10200006014 一般 0件
巻号
所蔵館 深草
配置場所 深草.8号館閉架3F
請求記号 673.9/SPA-C
資料ID 10200006014
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture / Rebecca L. Spang
出版・頒布事項 Cambridge, Mass. : Harvard University Press , 2001, c2000
形態事項 vii, 325 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 0674006852
書誌構造リンク Harvard historical studies <BB10010966> 135//a
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注記 "First Harvard University Press paperback edition, 2001"--T.p. verso
注記 Includes bibliographical references (p. 247-315) and index
NCID BA56798399
本文言語コード 英語
著者標目リンク Spang, Rebecca L., 1961- <AU00266256>
件名標目等 Restaurant -- France -- Paris -- History -- 18th century
件名標目等 Restaurant -- France -- Paris -- History -- 19th century
件名標目等 Food habits -- France -- Paris -- History -- 18th century
件名標目等 Food habits -- France -- Paris -- History -- 19th century
件名標目等 Paris (France) -- Social life and customs