龍谷大学図書館

Changing Chinese foodways in Asia

edited by David Y. H. Wu and Tan Chee-beng. -- Chinese University Press, 2001. <BB32067000>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館1F開架 394.12/WUD 31805044647 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 394.12/WUD
資料ID 31805044647
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Changing Chinese foodways in Asia / edited by David Y. H. Wu and Tan Chee-beng
出版・頒布事項 Hong Kong : Chinese University Press , c2001
形態事項 xiii, 288 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9622019145
注記 "Academic monograph on Chinese food culture/anthropology"--Jacket
注記 Includes bibliographical references
NCID BA56065809
本文言語コード 英語
著者標目リンク Wu, David Y. H. <AU00087615>
著者標目リンク Tan, Chee Beng <AU00376670>