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Food, science, policy and regulation in the twentieth century : international and comparative perspectives

edited by David F. Smith and Jim Phillips. -- Routledge, 2000. -- (Studies in the social history of medicine ; 10). <BB21247698>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館1F開架 363.8/SMI 30400015550 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館1F開架
請求記号 363.8/SMI
資料ID 30400015550
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Food, science, policy and regulation in the twentieth century : international and comparative perspectives / edited by David F. Smith and Jim Phillips
出版・頒布事項 London ; New York : Routledge , 2000
形態事項 xi, 268 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0415235324
書誌構造リンク Studies in the social history of medicine <BB10007243> 10//a
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注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA52627259
本文言語コード 英語
著者標目リンク Smith, David F., 1954- <AU00287176>
著者標目リンク Phillips, Jim, 1968- <AU00287177>
分類標目 LCC:TX359
分類標目 DC21:363.8/09/04
件名標目等 Nutrition policy
件名標目等 Food