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Food : a culinary history from antiquity to the present

under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]. -- Columbia University Press, 1999. -- (European perspectives). <BB21095746>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 深草.8号館閉架B2 383.8/FLA-C 10000016898 一般 0件
巻号
所蔵館 深草
配置場所 深草.8号館閉架B2
請求記号 383.8/FLA-C
資料ID 10000016898
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , 1999
形態事項 xviii, 592 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 0231111541
書誌構造リンク European perspectives <BB10010892>//a
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その他の標題 原タイトル:Histoire de l'alimentation
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA44603732
本文言語コード 英語
著者標目リンク Flandrin, Jean Louis, 1931- <AU00089656>
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU00188050>
著者標目リンク Sonnenfeld, Albert <>
分類標目 LCC:TX353
分類標目 DC21:641.3/09
件名標目等 Food -- History
件名標目等 Food habits -- History