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American food in the World War and reconstruction period : operations of the organizations under the direction of Herbert Hoover 1914 to 1924

by Frank M. Surface and Raymond L. Bland. -- Stanford univ., 1931. <BB20565788>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 紫光館.保存書庫B 333.3/SUR-E 19750245922 一般 0件
巻号
所蔵館 紫光館(深草)
配置場所 紫光館.保存書庫B
請求記号 333.3/SUR-E
資料ID 19750245922
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禁帯出区分 一般
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書誌詳細

標題および責任表示 American food in the World War and reconstruction period : operations of the organizations under the direction of Herbert Hoover 1914 to 1924 / by Frank M. Surface and Raymond L. Bland
出版・頒布事項 California : Stanford univ. , 1931
形態事項 xxiii, 1033 p. ; 29 cm
NCID BA29178449
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Surface, Frank M. <AU00204997>
著者標目リンク Bland, Raymond L. <AU00204998>