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Culinary cultures of the Middle East

edited by Sami Zubaida and Richard Tapper ; : pbk. -- Tauris, 1996. <BB20501618>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館2F開架 641.59/ZUB 39600122576 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 641.59/ZUB
資料ID 39600122576
コメント
状態
禁帯出区分 一般
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予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Culinary cultures of the Middle East / edited by Sami Zubaida and Richard Tapper
出版・頒布事項 London : Tauris : in association with Centre of Near and Middle Eastern Studies, School of Oriental and African Studies, University of London , 1996
形態事項 xii, 302 p. : ill. ; 22 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 1860640354
注記 "This volume is based on a conference organized by the Centre of Near and Middle Eastern Studies, School of Oriental and African Studies, in April 1992" -- preface
注記 Bibliography: p. [281]-293
注記 Includes index
NCID BA28002232
本文言語コード 英語
著者標目リンク Zubaida, Sami, 1937- <AU00188052>
著者標目リンク Tapper, Richard <AU00188053>
著者標目リンク University of London. Centre of Near and Middle Eastern Studies <AU00188054>
分類標目 DC20:641.5956
件名標目等 Cookery, Middle Eastern -- History
件名標目等 Food habits -- Middle East -- History
件名標目等 Middle East -- Social life and customs