龍谷大学図書館

Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods

B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss. -- The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, 1989. <BB20359686>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 深草.8号館閉架B2 498.5/HOL-B 19552064034 一般 0件
巻号
所蔵館 深草
配置場所 深草.8号館閉架B2
請求記号 498.5/HOL-B
資料ID 19552064034
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
Web書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods / B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss
出版・頒布事項 Cambridge : The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food , c1989
形態事項 ix, 146 p. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 0851863663
NCID BA10170088
本文言語コード 英語
著者標目リンク Holland, B. <>
著者標目リンク Unwin, I. D. <>
著者標目リンク Buss, D. H. <>
著者標目リンク McCance, R. A. (Robert Alexander), 1899- <AU00144484>
著者標目リンク Widdowson, E. M. (Elsie May), 1906- <AU00144485>
著者標目リンク Royal Society of Chemistry (Great Britain) <AU00015264>
著者標目リンク Great Britain. Ministry of Agriculture, Fisheries and Food <AU00103457>