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In vivo measurement of body composition in meat animals

edited by D. Lister. -- Elsevier Applied Science, 1984. <BB21626182>
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No. 巻号 配置場所 請求記号 資料ID コメント 状態 禁帯出区分 予約 Web書棚
0001 瀬田.新館2F開架 636.08/LIS 31600011050 一般 0件
巻号
所蔵館 瀬田
配置場所 瀬田.新館2F開架
請求記号 636.08/LIS
資料ID 31600011050
コメント
状態
禁帯出区分 一般
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 In vivo measurement of body composition in meat animals / edited by D. Lister
出版・頒布事項 London : Elsevier Applied Science , c1984
形態事項 ix, 241 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 0853343195
注記 "A workshop in the EEC Programme of Coordination of Research on Animal Production, held at the Agricultural and Food Research Council's Meat Research Institute, Langford, Bristol, UK, on 30 November and 1 December 1983." - half t.p. verso
注記 Includes bibliographies
NCID BA01311495
著者標目リンク Lister, D. <AU00373377>
分類標目 LCC:TS1975
分類標目 DC19:636.08/83
件名標目等 European Community countries. Livestock: Meat animals. Carcases. Evaluation
件名標目等 Meat inspection -- European Economic Community countries