Ryukoku University Library

缶詰入門

日本缶詰びん詰レトルト食品協会 [著]. -- 改訂4版. -- 日本食糧新聞社, 2020. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB32125078>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Comments Status In-Lib only Reservation Web書棚
0001 S-M2F_Open 588.9/ニホカ 32005034001 一般 0items
Volumes
Library Seta Library
Location S-M2F_Open
Call No 588.9/ニホカ
Material ID 32005034001
Comments
Status
In-Lib only 一般
Due Date
Reservation 0items
Web書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 缶詰入門 / 日本缶詰びん詰レトルト食品協会 [著]
カンズメ ニュウモン
edition area 改訂4版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社 , 2020.8
physical description area x, 196p : 挿図 ; 18cm
Volume Information
ISBN 9784889272734
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB21574466>//a
 >>シリーズで再検索する
note 参考資料: p195-196
NCID BC03222787
text language code Japanese
author link 日本缶詰びん詰レトルト食品協会||ニホン カンズメ ビンズメ レトルト ショクヒン キョウカイ <AU00414070>
classification Food technology NDC8:588.9
classification Food technology NDC9:588.93
classification Food technology NDC10:588.93
subject headings かん詰||カンズメ
subject headings びん詰||ビンズメ