Ryukoku University Library

最新ワイン学入門

山本博監修. -- 河出書房新社, 2016. <BB32002464>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Comments Status In-Lib only Reservation Web書棚
0001 S-M2F_Open 588.55/サイシ 31605036335 一般 0items
Volumes
Library Seta Library
Location S-M2F_Open
Call No 588.55/サイシ
Material ID 31605036335
Comments
Status
In-Lib only 一般
Due Date
Reservation 0items
Web書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 最新ワイン学入門 / 山本博監修
サイシン ワインガク ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 河出書房新社 , 2016.7
physical description area 344, vip ; 19cm
Volume Information
ISBN 9784309285818
variant titles 異なりアクセスタイトル:ワイン学入門 : 最新
ワインガク ニュウモン : サイシン
note 参考文献: 344p
NCID BB21949994
text language code Japanese
author link 山本, 博(1931-)||ヤマモト, ヒロシ <AU00040551>
classification Science and technology NDLC:PA416
classification Food technology NDC9:588.55
subject headings ワイン||ワイン