Ryukoku University Library

味噌・醤油入門

山本泰, 田中秀夫共著. -- 改訂5版. -- 日本食糧新聞社, 2013. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB21607584>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Comments Status In-Lib only Reservation Web書棚
0001 S-M2F_Open 588.6/ヤヤミ 31505063633 一般 0items
Volumes
Library Seta Library
Location S-M2F_Open
Call No 588.6/ヤヤミ
Material ID 31505063633
Comments
Status
In-Lib only 一般
Due Date
Reservation 0items
Web書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 味噌・醤油入門 / 山本泰, 田中秀夫共著
ミソ ショウユ ニュウモン
edition area 改訂5版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社 , 2013.9
physical description area xxiv, 234p : 挿図 ; 18cm
Volume Information
ISBN 9784889272352
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB21574466>//a
 >>シリーズで再検索する
variant titles 異なりアクセスタイトル:味噌醤油入門
ミソ ショウユ ニュウモン
note 項目索引: pxiii-xxiv
NCID BB13624065
text language code Japanese
author link 山本, 泰(1944-)||ヤマモト, ヤスシ <AU00364428>
author link 田中, 秀夫(1946-)||タナカ, ヒデオ <AU00364429>
classification Food technology NDC8:588.6
classification Science and technology NDLC:PC51
subject headings 味噌||ミソ
subject headings 醤油||ショウユ