Ryukoku University Library

塩入門

尾方昇著. -- 日本食糧新聞社, 2011. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB32043193>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Comments Status In-Lib only Reservation Web書棚
0001 S-M2F_Open 669/オノシ 31705032388 一般 0items
Volumes
Library Seta Library
Location S-M2F_Open
Call No 669/オノシ
Material ID 31705032388
Comments
Status
In-Lib only 一般
Due Date
Reservation 0items
Web書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 塩入門 / 尾方昇著
シオ ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本出版制作センター (発売) , 2011.9
physical description area ix, 159p : 挿図 ; 18cm
Volume Information
ISBN 9784889272277
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB21574466>//a
 >>シリーズで再検索する
NCID BB0708176X
text language code Japanese
author link 尾方, 昇
オガタ, ノボル <>
classification Salt manufacture NDC8:669
classification Salt manufacture NDC9:669
subject headings 塩||シオ