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Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods
B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss. -- The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, 1989. <BB20359686>
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Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods
B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss. -- The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, 1989. <BB20359686>
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深草.8号館閉架B2
498.5/HOL-B
19552064034
一般
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巻号
所蔵館
深草
配置場所
深草.8号館閉架B2
請求記号
498.5/HOL-B
資料ID
19552064034
コメント
状態
禁帯出区分
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Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods / B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss
出版・頒布事項
Cambridge : The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food , c1989
形態事項
ix, 146 p. ; 25 cm
巻号情報
ISBN
0851863663
NCID
BA10170088
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Holland, B. <>
著者標目リンク
Unwin, I. D. <>
著者標目リンク
Buss, D. H. <>
著者標目リンク
McCance, R. A. (Robert Alexander), 1899- <AU00144484>
著者標目リンク
Widdowson, E. M. (Elsie May), 1906- <AU00144485>
著者標目リンク
Royal Society of Chemistry (Great Britain) <AU00015264>
著者標目リンク
Great Britain. Ministry of Agriculture, Fisheries and Food <AU00103457>
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