Ryukoku University Library

健康になる食べ物と栄養素の教科書 : 抗がん 抗酸化 免疫力アップ 腸内環境改善 認知症&ロコモ予防

藤原大美著. -- 現代書林, 2019. <BB32106857>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Comments Status In-Lib only Reservation Web書棚
0001 S-M2F_Open 498.58/フヒケ 31900026998 一般 0items
Volumes
Library Seta Library
Location S-M2F_Open
Call No 498.58/フヒケ
Material ID 31900026998
Comments
Status
In-Lib only 一般
Reservation 0items
Web書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 健康になる食べ物と栄養素の教科書 : 抗がん 抗酸化 免疫力アップ 腸内環境改善 認知症&ロコモ予防 / 藤原大美著
ケンコウ ニ ナル タベモノ ト エイヨウソ ノ キョウカショ : コウガン コウサンカ メンエキリョク アップ チョウナイ カンキョウ カイゼン ニンチショウ & ロコモ ヨボウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 現代書林 , 2019.12
physical description area 214p : 挿図 ; 19cm
Volume Information
ISBN 9784774518343
variant titles 異なりアクセスタイトル:健康になる食べ物と栄養素の教科書 : 抗がん 抗酸化 免疫力アップ 腸内環境改善 認知症&ロコモ予防
ケンコウ ニ ナル タベモノ ト エイヨウソ ノ キョウカショ : コウガン コウサンカ メンエキリョク アップ チョウナイ カンキョウ カイゼン ニンチショウ アンド ロコモ ヨボウ
note 「参考図書」と文献・記事: p214
NCID BB29735757
text language code Japanese
author link 藤原, 大美||フジワラ, ヒロミ <AU00352677>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.58
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.583
subject headings 食生活||ショクセイカツ
subject headings 健康法||ケンコウホウ