Ryukoku University Library

お茶の科学 : 「色・香り・味」 を生み出す茶葉のひみつ

大森正司著. -- 講談社, 2017. -- (ブルーバックス ; B-2016). <BB32026447>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Comments Status In-Lib only Reservation Web書棚
0001 S-M1F_Pocket Book section 081/コウタ/2016 31700004441 一般 0items
Volumes
Library Seta Library
Location S-M1F_Pocket Book section
Call No 081/コウタ/2016
Material ID 31700004441
Comments
Status
In-Lib only 一般
Reservation 0items
Web書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area お茶の科学 : 「色・香り・味」 を生み出す茶葉のひみつ / 大森正司著
オチャ ノ カガク : 「イロ・カオリ・アジ」オ ウミダス チャヨウ ノ ヒミツ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 講談社 , 2017.5
physical description area 279p : 挿図, 肖像, 地図 ; 18cm
Volume Information
ISBN 9784065020166
parent bibliography link ブルーバックス||ブルー バックス <BB10000618> B-2016//a
 >>シリーズで再検索する
variant titles 異なりアクセスタイトル:お茶の科学 : 色香り味を生み出す茶葉のひみつ
オチャ ノ カガク : イロ カオリ アジ オ ウミダス チャバ ノ ヒミツ
note 参考文献: p270-273
NCID BB23628153
text language code Japanese
author link 大森, 正司(1942-)||オオモリ, マサシ <AU00271157>
classification Food. Cookery NDC9:596.7
classification Agricultural technology NDC9:619.8
subject headings 茶||チャ
subject headings 紅茶||コウチャ